Houd deze pagina in de gaten voor aanstaande updates en relevante inhoud.

DEZE PAGINA IS MOMENTEEL ONDER CONSTRUCTIE
This image shows some cool Virtual Reality cases on mobile phones.

Wij creëren

Augmented- en Virtual Experiences

VR Ervaringen op Maat.

Artsis past 3D visualisaties toe in VR (virtual reality) en AR (augmented reality). Hierdoor creëren wij fantastische virtuele werelden, die voor een onvergetelijke interactieve ervaring zorgen.

Door de juiste inzet van Virtual Reality en Augmented Reality komen projecten tot leven. Daarnaast verbinden wij onze creativiteit met technische innovatie wat voor vernieuwing en unieke resultaten zorgt.

To sum up this story:

http://www.artsis.nl/contact.html

VR Ervaringen op Maat

Virtual Reality

De mogelijkheden voor Virtual Reality zijn eindeloos. Waan jezelf met behulp van een VR-bril even in een andere wereld.

Ieder gebouw of droomhuis dat we in 3D vastgelegd hebben is te beleven in Virtual Reality. Een prachtige beleving voor o.a. klanten, kopers, gasten en opdrachtgevers. Ook is het gebruik van Virtual Reality zeer geschikt voor beurzen en evenementen.

Ap Augmented Reality

Toepassingen

Retail

Om de klantervaring te verrijken, het herinrichten van je woning of voor zakelijke doeleinden.

Vastgoed

Beleef ieder gebouw dat we in 3D vastgelegd hebben in Virtual Reality. Potentiële kopers kunnen een goed beeld krijgen van de woning.

Presentaties

Breng je boodschap op een unieke en onvergetelijke manier over aan je doelgroep.

Beurzen

Val op met VR brillen en trek de aandacht. Door technologie en content naadloos op elkaar aan te sluiten creëren wij onderscheidende ervaringen.

Experiences

Virtual Reality zorgt voor een ultieme beleving. Je wordt ondergedompeld in een andere werkelijkheid en het maakt dromen en ideeën werkelijkheid. Wij maken deze experiences door een computer gegenereerde wereld, met behulp van een VR bril kan deze wereld worden ervaren.

Experience een nog niet gebouwde woning, een nieuw kantoor of een nieuw product. Je kunt het allemaal beleven met behulp van een VR bril. Bezoek een fabriek aan de andere kant van de wereld, configureer virtueel je droomhuis, train je personeel of bekijk virtueel een product voordat hij geproduceerd wordt.

Andere VR-toepassingen zijn bijvoorbeeld in games en entertainment, maar denk ook aan een flight simulator waarmee piloten kunnen oefenen.

 

VR Ervaringen op Maat

Trek de aandacht op

Beurzen en Evenementen

Virtual Reality tijdens een event of op een beursstand trekt de aandacht. Bezoekers zijn nieuwsgierig en willen het graag uitproberen.

Wij helpen je graag bij het inzetten van virtual reality en het verzorgen van een echte experience.

ARTSIS - CREATIVE TECHNOLOGY

Ook een effectieve oplossing voor uw bedrijf binnen dit innoverende platform?
Neem contact op

Artsis - Creative Technology

Augmented Reality

Artsis werkt altijd vol passie aan de toekomst. Samen met onze klanten creëren wij toepassingen met waarde.

Wij zorgen voor nieuwe belevingen, van idee naar werkelijkheid en kijken vooruit. Voor het creëren van impact binnen elk vakgebied, oplossingen waar niet het middel maar het doel centraal staat.