Ervaar hoe onze 3D animatie de geavanceerde werking van de machines van Marinus perfect inzichtelijk weten te maken

Conceptontwikkeling

Het vaststellen van het concept en de doelen voor een industriële 3D visualisatie. Het uitbeelden van het product en het verkennen van de verscheidene toepassingsgebieden.

3D Visualisatie

Onze expertise in het omzetten van SolidWorks en CAD bestanden naar 3D data maakt ons de ideale partner voor industriële animaties. Wij leggen de nadruk op nauwkeurigheid en detail om zo elk productaspect levensecht in 3D weer te geven.

3D Animatie

Het doel is om door middel van een 3D animatie het proces van de nieuwe Fingerjointer-lijn zo duidelijk en inzichtelijk mogelijk weer te geven.

3D Rendering

Na de creatie van de 3D animatie volgt de belangrijke fase van het renderen, waarbij we de definitieve, gedetailleerde visuals van de Fingerjointer-lijn produceren.

Marinus Machinebouw - 3D Animatie

Client: Marinus Machinebouw
Categorie: Product Visualisatie
Datum: Mei 2021

Nu hebben wij sowieso het leukste werk van de wereld, maar zo nu en dan heb je van die opdrachten waar je gewoon helemaal enthousiast van wordt.
Door Marinus werden wij benaderd met de vraag of wij hun ook konden ondersteunen bij de 3D visualisatie van een van hun machines. Echter na oplevering van de eerste visualisaties was het resultaat zo boven verwachting dat er besloten is om meteen maar het hele machinepark te laten visualiseren en de website een fantastische update te geven.
Houdt onze website in de gaten voor meer informatie rondom dit fantastische project.